Over Camping Maisonneuve

Hallo, wij zijn Russ en Lorna Watsham, de eigenaars van Camping Maisonneuve. Wij houden van het buitenleven en van de vrijheid die je als familie hebt tijdens het kamperen. Je kunt weer even bijkomen en steeds weer een nieuwe omgeving ontdekken. Wij hebben jaren genoten op campings door heel Europa, het was dan ook onze grote droom om een eigen camping te runnen.

Wij verhuisden in december 2013 samen met onze drie jonge kinderen vanuit Hampshire (UK) naar St. Jory de Chalais. Wij wilden een camping beginnen met een ontspannen familiegevoel. Dankzij de 10,5 hectare grond hebben wij hier voldoende ruimte om iedereen tegemoet te komen, of je nou komt voor de rust of om met je familie plezier te hebben.

Camping Maisonneuve ligt midden op het platteland van de Périgord, en was tot 1990 een boerderij. De camping is gesticht door Stefan en Doris Cilimba, zij hebben al het zware werk verricht en de nodige vergunningen voor het oprichten van de camping verkregen, zoals die voor de bar en het restaurant. De camping opende in 1993 voor het eerst haar deuren. Wij wensen Stefan en Doris alle geluk en plezier met hun pensioen en wij kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op Camping Maisonneuve.

Advertentie