Over Camping Maisonneuve

Hallo, wij zijn Russ en Lorna Watsham, de eigenaars van Camping Maisonneuve. We hebben altijd al gehouden van het buitenleven en de vrijheid die kamperen ons als familie brengt. Even bijkomen en nieuwe omgevingen ontdekken. Vele jaren hebben wij genoten van het bezoeken van campings over heel Europa. Het was dan ook onze grote droom om onze eigen camping te runnen.

Wij verhuisden van Hampshire in de UK naar St Jory de Chalais met onze drie jonge kinderen in December 2013. Ons doel is om een ontspannen familiegevoel te geven aan de camping, en met 10,5 hectaren en 40 staanplaatsen hebben we voldoende ruimte om iedereen tegemoet te komen, of het nou rust en vrede is of plezier met de familie.

Camping Maisonneuve is gelegen op 10,5 hectaren midden op het platteland van de Périgord, en was een functionerende boerderij tot aan 1990. De camping is gesticht door Stefan en Doris Cilimba, die al het zware werk gedaan hebben, de nodige vergunningen verkregen voor de bar en het restaurant, en de oprichting van de camping. Zij openden de camping in 1993. Wij wensen Stefan en Doris het beste in hun pensionering en wij kijken ernaar uit om u allemaal te verwelkomen op Camping Maisonneuve.

Advertentie